Je nevinný, tvrdí právník Jonathana Majorse a věří, že obvinění budou stažena

Zástupce herce věří v jeho osvobození.

O víkendu byl zatčen herec Jonathan Majors za napadení třicetileté ženy (pravděpodobně jeho přítelkyně) s tím, že byl zatčen. Následně byl propuštěn, ale stále mu hrozí několik druhý obvinění například za napadení a obtěžování.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL KANGA BYL ZATČEN ZA NAPADENÍ

Kromě toho se už nějakou dobou objevují vyjádření lidí z branže, které nepřímo či přímo obviňují herce z nevhodné a krutého chování v profesním i osobním životě. 

Nicméně, právní zástupkyně Majorse Priya Chaudhry vydala vyjádření, které trvá na nevině:

"Jonathan Majors je naprosto nevinný a prokazatelně je obětí hádky se ženou, kterou zná. Rychle shromažďujeme a prezentujeme důkazy státnímu zástupci s tím, že očekáváme bezprostřední stažení všech obvinění."

K dispozici prý mají videozáznam z automobilu, kde mělo k napadení dojít, svědectví řidiče a dalších, kteří daný incident viděli a slyšeli a také písemné vyjádření dané ženy, která svá obvinění údajně stáhla. 

"Veškeré důkazy dokazují, že jen pan Majors naprosto nevinný a nenapadl ji. Naneštěstí, tento incident se odehrál, protože daná žena prochází emocionální krizí, kvůli které byla včera odvezena do nemocnice. Newyorská policie je povinna provést v těchto případech zatčení a to je jediný důvod, proč byl pan Majors zatčen. Očekáváme, že obvinění budou brzy stažena."

Uvidíme, jestli ano, ale i kdyby k tomu došlo, stále jsou tu tvrzení dalších osob, která popisují chování Majorse v ne zrovna lichotivém světla. A byť nikdo další nepodal žalobu, na pověsti to asi Jonathanovi nepřidá.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat