Představitel Daredevila chce, aby se vrátila herečka z původního seriálu. A herec promluvil o zápletce Deadpoola 3

Komiksové střípky.

Daredevil se dočká rebootu, ponese název Daredevil: Born Again a hlavní roli Matta Murdocka/Daredevila si zopakuje Charlie Cox. Nicméně se objevily zprávy, že některé postavy budou přeobsazeny, nebo se vůbec neobjeví a to například i Karen Page v podání Deborah Ann Woll. Z toho ale Charlie není nadšený:

"Rád bych, aby Matt pokračoval v prozkoumávání, je tu mnoho zábavných příběhů k odvyprávnění... pokud jste praví fandové Daredevila, pak mám pocit, že není není sporu o tom, že je tu jen jedna Karen Page."

Je možné, že tvůrci ještě změní ohledně Karen názor, ale zatím nejsou indicie, že by tomu tak mělo být. Premiéra seriálu zatím stanovena nebyla.

Mimochodem, přeobsazena byla i postava Vanessy Wisk, kterou původně ztvárnila Ayelet Zurer, ale v Born Again to bude Sandrine Holt. Jak na to reagovala Zurer? "Je smutné, že toho nebudu součástí, ale vždy budou největší fanynkou Vincenta D'Onofrio."

Lewis Tan o Deadpoolovi 3

O zápletce třetího dílu Deadpoola (premiéra 7. 11. 2024) toho moc nevíme, ale nyní herec ze dvojky Lewis Tan uvedl, že ve filmu Deadpool použije přístroj pro cestování v čase od Cablea, aby zachránil v roce 2029 Wolverina před smrtí a během toho se pánové ztratí v Multivesmíru, kde je bude hledat Mobius z Lokiho.

To se více méně shoduje se spekulacemi, které se už nějakou dobu šíří, ale Marvel zatím nic z toho nepotvrdil, takže jsou to aktuálně opravdu jen dohady.

Zdroj: Daredevil Updates, Instagram, Marvel Updat3s, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat