Hvězda Creeda a představitel marvelovského Kanga byl zatčen za napadení. Je to sociopat a násilník, tvrdí člověk z branže

Údajně je jeho nevhodné chování veřejným tajemstvím.

Jonathan Majors je aktuálně chválen za ztvárnění marvelovského padoucha Kanga a své herecké i fyzické schopnosti, které předvedl ve filmu Creed III (2023), nicméně, nyní se se o něm mluví z jiného důvodu, který není zrovna pochvalný. 

Jonathan byl v sobotu zatčen v New Yorku za údajné napadení třicetileté ženy (předpokládá se, že jde o jeho přítelkyni). Policie vydala následující prohlášení:

"Předběžné vyšetřování určilo, že 33 let starý muž se zapojil do sporu s 30letou ženou. Oběť informovala policii o své napadení. Policisté umístili 33letého muže bez odporu do vazby. Oběť utrpěla drobná zranění na hlavě krku a byla odvezena do místní nemocnice a je ve stabilním stavu."

Zástupci herce ale odmítají jakoukoliv vinu:

"Neudělal nic špatného. Těšíme se na to, až očistíme jeho jméno a situaci vyjasníme."

Podle serveru TMZ Majorsovi psala jiná žena, jeho přítelkyně ho konfrontovala a chtěla se podívat do jeho telefonu, což vyústilo v napadení. 

Herec je aktuálně na svobodě, ale hrozí mu obvinění například z napadení a obtěžování. A situaci asi moc nepomůže ani to, že se šíří zvěsti o jeho předchozím nepříjemném chování.

Před pár týdny filmař A.B. Allen zveřejnil Tweet, ve kterém mluví o oblíbeném herci, který je ale ve skutečnosti krutý a násilný v osobním i profesním životě. A filmař a herec Tim Nicolai se ozval s tím, že je zvláštní úlevou to, že existují další lidé, kteří vědí, o co se jedná.

A zatímco Allen nezmínil jméno, Nicolai ano:

"O Jonathanu Majorsovi řeknu pouze tohle: lidé na Yaleově univerzitě (Majors na této univerzitě studoval, pozn. redakce) a v širší newyorské komunitě to o něm vědí roky. Je to sociopat a násilník a tahle o něm doslova všichni mluví. Je ostuda, že to trvalo tak dlouho, než se o tom začalo reportovat."

Na otázky, proč něco takového nezveřejnil dříve reagoval, že do toho nechtěl zatáhnout další lidi, pokud o tom oni sami nebudou chtít mluvit.

Těžko říct, co bude dál a samozřejmě nevíme, kde je pravda, ale to, že proti Majorsovi vystupuje více osob není pro herce zrovna něčím, o co by asi stál a je jasné, že filmové společnosti budou velmi pozorně sledovat, jak se situace vyvine, protože o podobnou "reklamu" nestojí.

Zdroj: TMZ, Variety, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat