Fotky Harley Quinn z Jokera 2. Strážci Galaxie 3 budou dlouzí, ale ani vteřina nepřijde nazmar. A fotky z Darevila odkazují na Ant-Mana


 Komiksové střípky.

Trochu překvapivě (Joker neměl mít pokračování) vznikne film Joker: Folie à deux a ještě překvapivější je to, že půjde o muzikál. Není tak divu, že role Harley Quinn se ujme osobnost, která zvládá hraní i zpěv a to Lady Gaga. Právě ta je k vidění na snímcích z natáčení a to v kostýmu. Premiéra je naplánována 3. 10. 2024.

Nedávno se objevila informace, že třetí Strážců Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) by měli mít stopáž dvě hodiny a dvacet devět minut, což by z nich dělalo jednu z nejdelších marvelovek. Stopáž zveřejnily stránky prodávající vstupenky, takže nebylo jasné, jestli jde o oficiální číslo.

Nyní se k tomu vyjádřil tvůrce Strážců Galaxie James Gunn:

"Je to zhruba takhle dlouhé, nicméně není to úplně přesné. A slibuji vám, že ani vteřina nebyla promarněna. Není tu vata. Bylo nezbytné užit si každý příběh každé důležité postavy ze Strážců a to nejen v tomto filmu, ale v celé trilogii (nebo bych měl říct trilogii+)."

Délka 2 hodiny a 29 minut tedy není daleko od pravdy a jelikož jste o poslední film s tímto týmem Strážců asi nebudou lidé protestovat, že je takhle dlouhý.

Daredevil a Ant-Man

Aktuálně se natáčí seriál Daredevil: Born Again, který bude rebootem původního seriálu z Netflixu a bude samozřejmě výrazně propojen se zbytkem Marvelovského filmového universa. To je jasné i z fotografií z placu, kde se objevují lidé s předměty odkazujícími na Pym van Dyne Foundation, což je společnost, kterou založila Hope van Dyne (Evangeline Lilly). Ze snímků je jasné i to, že Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio) bude kandidovat na starostu New Yorku (což odpovídá komiksu). Premiéra seriálu zatím stanovena nebyla.

Zdroj: Twitter, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat