Fotky z natáčení Captain America 4 ukazují novou superhrdinku. Lawrence Fishburne hlásí návrat do MCU. A Shazam 2 si vede hůř než Black Adam

 Komiksové střípky.

Ve filmu Captain America: New World Order (premiéra 2, 5. 2024) se poprvé v hrané podobě objeví i izraelská superhrdinka Sabra (Shira Haas) a právě ta je k vidění na fotografiích z natáčení v Atlantě. 

Lawrence Fishburne je součástí Marvelovského filmového universa už několik let, ztvárnil Billa Fostera ve filmu Ant-Man a Wasp (2018). Od té doby jsme ho ale neviděli. Nicméně, Lawrence prozradil, že se vrátí, ovšem tentokrát v animované podobě a to ve druhé řadě seriálu What If...?/Co kdyby...?, kde uvidíme i jeho a superhrdinské alterego Giant-Mana. 

SOUVISEJÍCÍ: TYHLE POSTAVY SE PRÝ MĚLY OBJEVIT VE DRUHÉM SHAZAMOVI, ALE ROCK ŘEKL NE

Bohužel se očekává, že se druhé řady What If...? nedočkáme letos, jak se původně věřilo, ale dojde na neupřesněné zpoždění.

Shazam 2 zrovna neválí

Aktuálně se hodně řeší to, že se představitel Black Adama Dwayne Johnson zuby nehty snažil oddělit svůj film od Shazama (byť jsou to v komiksu úhlavní nepřátelé), ale nyní je tu další informace srovnávající tyhle dva projekty a ne úplně pozitivní. 

Black Adam (2022) nebyl finančním hitem, ovšem Shazam! Hněv bohů (2023) si vede ještě hůře. V prvním týdnu si ze severoamerikých kin odnesl necelých 37 milionů dolarů, což je o 56 % méně než zvládl za stejné období Black Adam a jen pro připomenutí, ten je považován za ekonomický neúspěch.

Nevypadá to tedy, že by druhý Shazam udělal účetním od DC radost.

Zdroj: Twitter, Gitesh Pandya, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat