Shazam 2: Které dvě postavy se měly ve filmu objevit, ale Rock tomu údajně zabránil?


 Zachary Levi promluvil o potitulkové scéně. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V poslední době se začalo mluvit o tom, že Dwayne "Rock" Johnson nejen odmítl cameo Shazama (Zachary Levi) ve filmu Black Adam (2022), ale také zabránil tomu, aby se v Shazam! Hněv bohů (2023) objevili členové týmu Justice Society of America (JSA), kteří se představili právě v Black Adamovi. 

A nyní se k tomu vyjádřil právě Zachary Levi:

"Původním záměrem bylo mít Hawkmana a Cyclone, kteří mě měli pozvat... Mimochodem, tohle je malý spoiler alert pro ty, kteří danou scénu ve filmu neviděli, pardon! Nicméně, stejně je to online. Náš záměr, naší touhou, Waltera Hamady, Petera Safrana, Davida Sandberga, mě a všech... Měli jsme skvělou scénu, která mě spojovala s JSA a Hawkmanem a Cyclone a bylo nám to zmařeno."

Levi ale přímo neobvinil Rocka. Dodal jen, že na poslední chvíli bylo nutné to vyřešit jinak a to potitulkovou scénou s Jennifer Holland a Stevea Agee ze Sebevražedného oddílu (2021) a Peacemakera

Jak asi víte, Rock chtěl mít na DC Universe velký vliv a plánoval, že by se to mělo točit kolem Black Adama a Supermana Henryho Cavill, ale to už nevyjde. Film Black Adam nebyl zrovna úspěch a Cavill už se jako Superman zřejmě nevrátí.

Zdroj: Instagram, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat