Třetí Strážci Galaxie budou jednou z nejdelších marvelovek. A které dvě postavy z Lokiho zřejmě uvidíme v Deadpoolovi 3


 Komiksové střípky.

Strážci Galaxie: Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023) jsou prý velmi povedení, testovací projekce dopadly údajně skvěle. A je to dobře s ohledem na to, že půjde o poslední marvelovku od Jamese Gunna, který naplno přešel k DC a kromě toho poslední díl této série, kde bude k vidění aktuální tým Strážců Galaxie. A pokud vás zajímá, zda bude na rozloučení dostatek času, pak stopáž filmu by měla být 2 hodiny a 29 minut, což znamená, že půjde o nejdelší film ze série a čtvrtou nejdelší marvelovku (společně s Avengers: Infinity War).

Informace pochází ze stránek prodejce vstupenek Atom Tickets, který se samozřejmě mohl splést, ale zatím nemáme důvod to zpochybňovat.

Návštěva z Lokiho

Třetí Deadpool (premiéra 7. 11. 2024) bude prvním dílem ze série, který vznikne přímo pod dohledem Marvelu. Deadpool se tak stane oficiální součástí Marvelovského filmového universa, tím pádem můžeme očekávat odkazy na další projekty z tohoto světa. Údajně bychom se měli například dočkat dvou postav ze seriálu Loki a to agenta Mobia (Owen Wilson) a animované Miss Minute (Tara Strong). 

Zatím není jasné, jakou roli v příběhu sehrají, nicméně se dá čekat spíše cameo. A pokud jde o vysvětlení jejich přítomnosti, do děje prý promluví Multivesmír a k tomu asi není co dodat, ten skýtá v podstatě neomezené možnosti.

Zdroj: The Hot Mic, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat