Jednu z hlavních osobností Marvelu vyhodil Disney a to nečekaně


 Nebyla na to připravena. 

Před pár dny vyšlo najevo, že jedna z nejdůležitějších osobností u Marvelu Victoria Alonso opustila společnost po 17 letech. Šlo o manažerku, která vypomohla výrazně formovat Marvelovské filmové universum a stála u jeho samotného zrodu. 

Spekulovalo se o tom, že její odchod byl zapříčiněn neuspokojivým přijetím čtvrté fáze Marvelovského filmového universa a také tím, že právě její přístup k expertům na digitální triky vedl k tomu, že si jich čím dál více stěžovalo. 

Nyní se objevily další detaily a podle všeho byla Victoria vyhozena, aniž by to čekala a stálo za tím konsorcium společnosti Disney Entertainment (která vlastní Marvel) s tím, že šéf Marvelu Kevin Feige do procesu zapojen nebyl a nakonec se rozhodl nezasahovat.

Je poměrně překvapivé, že je propuštěna a to nečekaně takto vysoce postavená manažerka a navíc, když se objevují jak tvrzení, že právě ona mohla za toxické pracovní prostředí, tak ji naopak jiní obhajují s tím, že byla extrémně profesionální. Ale stalo se a nyní bude zajímavé sledovat, jestli to ovlivní budoucí výtvory Marvelu. 

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat