Představitel Jar Jar Binkse se vrátil do světa Star Wars. Ale tentokrát v mnohem lepší roli


 Ahmed Best dostal šanci na vykoupení. POZOR, SPOILERY!!!

Ve čtvrté epizodě skvělého seriálu z universa Hvězdných válek The Mandalorian jsme se dočkali flashbacku, kdy jsme viděli záchranu Grogua z chrámu Jediů během rozkazu 66. Jedi, který odvezl Grogua do bezpečí byl Kelleran Beq, který byl zatím k vidění jen v dětském pořadu Star Wars: Jedi Temple Challenge.

V obou případech ho ztvárnil Ahmed Best, který je ale součástí světa Hvězdných válek už mnohem delší dobu. Jde totiž o herce, který si zahrál ne zrovna milovanou postavu Jar Jar Binkse. A není tak divu, že Ahmedovi velmi záleží na tom, jaký bude názor publika na Kellerana:

"Opravdu mi záleží na tom, jak bude Kelleran Beq přijat. Je mi jasné, že to, co řeknu nemusí být cool, ale chci, aby si všichni, kteří se dívají na Star Wars a podívají se na Kellerana Beqa řekli, 'Tomu chlapovi věřím. Chci ho dál sledovat. Kam se vydá? Co se stane příště?' Myslím si, že nejlepší příběhy jsou takové příběhy, u kterých vás bude zajímat, co bude dál."

Zatím není jasné, jestli se Kellerana znovu v seriálu The Mandalorian dočkáme, ale i kdyby ne, tak si tentokrát Ahmed zahrál postavu, která byla diváky přijata mnohem lépe než Jar Jar Binks a to se počítá.

Zdroj: StarWars.com, Lucasfilm/Disney (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat