Slíbili mi, že role bude větší, posteskl si herec z Thora


 Zachary Levi chtěl mluvit s Kevinem Feige.

V prvním filmu Thor (2011) si člena skupiny známé jako Warriors Three Fadrala zahrál Josh Dallas, ale kvůli pracovním závazkům si svou roli v následujících dílech nemohl zopakovat a nahradil ho Zachary Levi. Ovšem, množství času, které dostal Fadral k dispozici bylo velmi limitované a právě o tom se Levi rozpovídal:

"Trval jsem na tom, že o tom chci mluvit s Kevinem (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) a to ze dvou důvodů. Zaprvé, viděl jsem první film a neměl jsem skutečně pocit, že by Warriors Three byli využiti nejlepším způsobem. A já na to, 'Tentokrát tomu bude jinak, protože pokud ne, tak to nechci dělat.' A on na to, 'Ne, ne, ne, bude to velkou součástí tohoto filmu.' A jak se ukázalo, úplně tomu tak nebylo."

Ne, nebylo, Fadral se objevil jen na chvíli a stejně tak ostatní z Warriors Three, což je škoda, protože jde v komiksu o výrazné spojence Thora. Je to nemilé, ale nyní, kdy funguje Multivesmír, by mohla být situace napravena. Žádné zprávy o tom ale aktuálně nejsou. 

Zdroj: Happy Sad Confused, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat