Do MCU se vrací Hulkova láska. A kdy uvidíme marvelovskou sérii Secret Invasion

 
Komiksové střípky.

Betty Ross v podání Liv Tyler se objevila ve filmu Neuvěřitelný Hulk (2008) s tím, že se v následujících letech několikrát spekulovalo o jejím návratu. V minulém roce jsme se Betty dočkali v animovaném seriálu What If...? (kde ji namluvila Stephanie Panisello), nicméně dohady o tom, že v některém z dalších marvelovských projektů bude k vidění její hraná verze se nenaplnily. Ale dojde k tomu, bylo oznámeno, že se jí dočkáme ve filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024).

Není to asi překvapením s ohledem na to, že se vrátí několik postav z Neuvěřitelného Hulka a to včetně Thaddea Rosse (zesnulého Williama Hurta nahradí Harrison Ford), což je otec Betty. Ovšem, zatím není známo, jak velkou roli bude Liv mít.

Secret Invasion premiéra

Secret Invasion bude důležitým projektem pro Marvelovské filmové universum, proto bylo dost lidí zklamaných, když se objevily dohady, že se nakonec nebude k vidění na začátku roku 2023, ale bude mít zpoždění. To se potvrdilo a datum bylo změněno na neurčité. Naštěstí na odhalení konkrétního dne jsme nemuseli čekat dlouho. Aktuálně vyšlo najevo, že série bude na Disney+ k vidění od 21. 6. 2023.

Zatím to Disney nepotvrdil, ale informace pochází z důvěryhodného zdroje.

Zdroj: THR, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat