Vyhoďte Gunna, Muž z oceli je skvost, Strážci Galaxie odpad, fandové Snyderverse se opět ozvali

A nedají pokoj. 

Jak nové vedení DC Studios ve složení Peter Safran a James Gunn slíbilo, tak učinilo. Zveřejnilo seznam projektů, které budou součástí první kapitoly nového DC Universe nazvané Gods and Monsters. A nutno říct, že některé filmy a seriály vypadají zajímavě, ale jak se dalo čekat, oddaní fanoušci Zacka Snydera na plánované projekty začali házet špínu a opět žádají, aby byl Gunn odejit od DC.

A ano, určité výtky můžou být svým způsobem pochopitelné, ale hláška jako to, že Muž z oceli (2013) je skvost a Strážci Galaxie Vol. 2 jsou odpad jsou minimálně velmi sporné. Pokud budeme mluvit slovy čísel, pak má Muž z oceli hodnocení 72 % (hodnocení diváků na ČSFD), 7,1 z 10 (hodnocení diváků na IMDb), 6,2 z 10 (novinářské hodnocení na RottenTomatoes) a 55 % (novinářské hodnocení na Metacritic) a druzí Strážci Galaxie mají hodnocení 80 % (hodnocení diváků na ČSFD), 7,6 z 10 (divácké hodnocení na IMDb), 7,3 z 10 (novinářské hodnocení na RottenTomatoes) a 67 % (novinářské hodnocení na Metacritic. Je tak patrné, že Strážci nejsou škvár, který chválí jen "podplacení" novináři.

Opravdu by to chtělo dát Gunnovi a Safranovi šanci a s hodnocením počkat až poté, co se bude mít premiéru alespoň několik projektů z první kapitoly a současně by asi bylo na místě si přiznat, že Snyderverse jako takové prostě skončilo a objektivní pravdou je, že ne všechny projekty z tohoto světa byla povedené a jejich fanatická adorace už je trochu únavná. 

Zdroj: Twitter/The Direct, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat