Rychle a zběsile 10: Trailer slibuje výbušnou podívanou o rodině i pomstě


Vypadá to slušně.

Dlouholetá fyziku popírající filmová série Rychle a zběsile se 18. 5. 2023 dočká kulatého desátého dílu a jak už víme, vrátí se jak hromada postav, které jsou se značkou spojeny už dlouhé roky, tak se představí i nováčci. A upřímně řečeno bude hodně náročné, aby se všem dostalo prostoru, kolik si zaslouží s ohledem na to, že je hrdinů a padouchů skutečně slušný počet. 

Další věc, která je z videa patrná je to, že se opět bude sázet na nostalgickou notu s tím, že jsou k vidění nejen záběry z minulých projektů, ale také se zdá, že se vrátíme k nádechu prvních dílů, kdy ještě fyzikální zákony nebyly úplně ignorovány a pouliční závody hrály důležitou roli. 

Ovšem, v závěrečné třetině se dočkáme opět extrémně přepálené akce, která hraje na efekt natolik intenzivně, že je to vlastně trochu směšné. Na druhou stranu, možná je to díky hudbě, možná je to díky zajímavým novým tvářím, ale byť jsem posledních pár filmů ze série sledoval spíše z "nutnosti", tentokrát se i docela těším a to i s vědomím toho, že zřejmě budou recyklovány dějové prvky z minulosti (zápletku s pomstou už jsme tu měli a to nejednou).


Zdroj: Universal Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat