Spartakus: Skvělý krvavý seriál se zřejmě dočká pokračování pod dohledem původního tvůrce


 Hurá. 

Seriál Spartakus stanice Starz nejdříve působil jako přehnaně digitální krvavá zábava, která bude hrát jen na efekt, ale postupem času se z ní vyklubala kultovní podívaná. Bohužel, představitel hlavní role Andy Whitfield bojoval s rakovinou a to vedlo k tomu, že byla druhá řada odložena a místo toho vznikl povedený prequel Spartakus: Bohové arény. Následně se začalo pracovat na druhé řadě, protože se zdálo, že je Andy zdráv. Naneštěstí se nemoc vrátila a titulní role Spartaka se ujal Liam McIntyre (což posvětil sám Andy). Andy v roce 2011 rakovině podlehl a seriál skončil třetí řadou.

Ovšem, je možné, že nebyla poslední. Podle všeho Starz připravuje pokračování, kdy na něj dohlédne tvůrce původní série Steven S. DeKnight a časově bude seriál zasazen do doby po porážce Spartaka a těšit se máme na další příběh plný zrady, podvodů a krve odehrávající se ve stínu Říma. 

Prezidentka původních programů stanice Starz Kathryn Busby k tomu poznamenala:

"Je to více než dekádu, kdy Spartakus okouzlil mezinárodní publikum a jsme nadšení z toho, že můžeme znovu představit a rozšířit to uchvacující drama plné akce dnešnímu publiku. Spartakus má velmi oddané fanoušky, kteří touží po jeho návratu a my se těšíme na spolupráci se Stevenem na této další vzrušující kapitole."

Zatím nejsou známy detaily o začátku produkce ani obsazení, ale snad se je brzy dozvíme.

Zdroj: Variety, Starz (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat