Co říká Patrick Stewart na návrat do role Profesora X? Proč se spekuluje o Mile Kunis ve Fantastické čtyřce. A kdo bude láskou nového Kapitána Ameriky

Komiksové střípky.

Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se Patrick Stewart vrátil do role Charlese Xaviera/Profesora X. Bylo to ovšem jen cameo a mnohé fandy zajímá, zda ho znovu uvidíme. Co na to herec říká?

"Bylo mi řečeno, abych byl připraven. Upřímně, to je vše, co vím."

Spekuluje se o tom, že v budoucích projektech dojde k návratu mnoha marvelovských postav nejen z Marvelovského filmového universa, ale i z projektů od FOXu a sice Patrick neprozradil nic konkrétního, ale pokud mu bylo řečeno, aby byl připraven, jistě to něco znamená. 

Mila ve Fantastické čtyřce?

V případě filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 5. 2025) se v poslední dobře mluví hlavně o tom, kdo by si mohl zahrát Reeda Richardse/Mr. Fantastica a trošku se pozapomíná na jeho ženu Susan Storm/Invisible Woman. Ale nyní se to změnilo a to z jednoduchého důvodu. Objevily se fotografie Mily Kunis společně s Mattem Shakman, což je režisér Fantastické čtyřky. 

Samozřejmě to má daleko k potvrzení toho, že se herečka v očekávané komiksovce objeví, ale rozhodně by to byla zajímavá volba.

Je tohle láska Sama Wilsona?

Dalším marvelovkou, kterou se dočkáme je Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024) a možná se ví, kdo bude láskou hlavního hrdiny Sama Wilsona/Kapitána Amerika (Anthony Mackie). Podle nových informací by to mohla být  Leila Taylor, což by nebylo šokem, v komiksu jde o jeho dlouholetou lásku a jednu z mála osob, která zná pravou identitu Falcona. 

V minulosti bylo oznámeno, že bude mít ve filmu důležitou roli herečka Xosha Roquemore, u které se spekulovalo, že ztvární záporačku Diamondback, ale nyní se věří, že by měla dostat na starost právě Leilu. Tak uvidíme, jestli je to pravda. 

Zdroj: CB, The Cosmic Circus, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat