Creed III: Funguje film bez Stalloneho? První reakce na boxerské drama


 Povedlo se? 

Na film Creed III (premiéra 2. 3. 2023) je spousta lidí zvědavých a to z několika důvod. Zaprvé, předchozí dva díly byly povedené, zadruhé, jde o první film ze série, ve kterém si nezahraje Sylvester Stallone a zatřetí, režie se poprvé ujala hlavní hvězda Creeda Michael B. Jordan

A jak to dopadlo? To naznačí první reakce na tuhle boxerskou podívanou. Dobrou zprávou je, že jsou velmi pozitivní. 

Jde podle nich o projekt, který je plný fungujících emocí a to díky vynikajícím hereckým výkonům nejen Michaela B. Jordana, ale také Jonathana Majorse (ztvárňuje ústředního záporáka Damiana) a Tessy Thompson.

Všichni tři jsou prý výteční a někteří novináři věří, že díky charismatu a talentu Majorse je jeho postava zatím nejlepším protivníkem, kterému Adonis Creed (Michael B. Jordan) čelil. Kromě toho má to, co by měl správný padouch mít, není jednorozměrný, jeho Damian  je napsán tak, že má pro něj člověk určité pochopení a vlastně mu může svým způsobem i trochu fandit. 

Obecně je scénář chválen, je podle všeho napsán velmi dobře a skvěle přenesen na stříbrné plátno právě i díky režii Michael. B. Jordana, který se osvědčil i za kamerou, nejen před ní. 

Nakonec další věc, která vás určitě zajímá - ano, boxerské zápasy jsou skvělé, perfektně nasnímané, adrenalinové a dechberoucí. I po řemeslné stránce se podle těch, kteří film už viděli, opravdu povedl.

Zdá se tedy, že to vyšlo tentokrát a Creed neztrácí dech.

Zdroj: Twitter, MGM (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat