Henryho Cavilla jsme nevyhodili, měl cameo a tím to haslo. Původní vedení s ním vyj*balo, šéfové DC promluvili o hercích ze Snyderverse

James Gunn a Peter Safran se vyjádřili k palčivému tématu. 

Aktuálně vyšly najevo plány nového DC Universe, které mají pod palcem Peter Safran a James Gunn a stále není jasné, jak to bude s některými herci, kteří zářili v takzvaném Snyderverse. Tedy u Henryho Cavilla to jasné je, o něm se ví, že se jako Superman nevrátí, ale James Gunn upozornil na to, že vyhozen nebyl:

SOUVISEJÍCÍ: ŠÉFOVÉ DC ODHALILI VELKOLEPÉ PLÁNY PRO DC UNIVERSE

"Henryho jsme nevyhodili. Henry nikdy nebyl [znovu] obsazen. Měl cameo a tím to haslo. Plno lidí má předpoklady, které nejsou pravdivé. Ale pokud jde o mě, pak je to o tom, koho chci obsadit jako Supermana a koho chtějí filmaři obsadit jako Supermana. Pro mě jde o příběh, není to o Henrym. Mám Henryho rád. Je to skvělý člověk. Myslím, že s ním bylo hodně vyj*báváno a to i ze strany bývalého vedení. Ale Henry není tímto Supermanem a to z mnoha důvodu."

Pokud jde o Jasona Momou jako Aquamana nebo Zachary Leviho jako Shazama, k tomu Gunn dodal:

"Není tu důvod, aby lidé, které jste zmínili nemohli být součástí DCU, ale zatím jsme nerozhodli o příběhu, který zahrnuje Shazama nebo Aquamana a chtěli bychom ho odvyprávět."

A řeč došla i na kontroverzní osobnost Ezru Millera (Flash). O něm promluvil Safran:

"Ezra je naprosto oddán rekonvalescenci. Plně podporujeme jejich cestu, na které se aktuálně nacházejí. Až bude správná doba, až budou mít pocit, že jsou (Ezra používá označení "oni", pozn. redakce) připraveni na tuhle diskusi, společně vyřešíme jak pokračovat. Ale aktuálně se naplno soustředí na jejich rekonvalescenci."

Vypadá to tedy, že ne všichni herci z původní éry od DC odejdou, ale v dohledné době se bude pozornost soustředit hlavně na projekty, ve kterých nefigurují.

Zdroj: CBM, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat