První kapitola nového DC Universe se jmenuje Gods and Monsters a nabídne film o mladém Supermanovi i amazonskou Hru o trůny

James Gunn nabídl detaily o blízké budoucnosti DC Universe.

Jak bylo slíbeno, stalo se. Nové vedené DC Studios, konkrétně Peter Safran a James Gunn měli odhalit to, jak bude vypadat nové DC Universe, respektive jeho první kapitola a je to tady. 

Jméno úvodní etapy rebootovaného DC Universe zní Gods and Monsters a těšit se můžeme na následující projekty:

Creature Commandos - Animovaný seriál na motivy stejnojmenného komiksu, ve kterém se vyskytují zombie, vlkodlaci, upíří a další monstra. Uvidíme v něm ale i Weasela a Ricka Flagga staršího. Seriál bude mít sedm dílů, všechny napíše James Gunn.

Zdroj: DC Universe

Waller - O tomto hraném seriálu se spekulovalo už v minulosti a byl potvrzen. Zaměří se na neblaze proslulou Amandu Waller (Viola Davis) a časově bude zasazen mezi první a druhou řadu výtečné série Peacemaker

Superman: Legacy - První hraný film úvodní kapitoly DC Universe se zaměří na mladého Supermana. Zatím se ví pouze to, že ho napíše Gunn a premiéru bude mít 11. 7. 2025.

Lanters - I o tomto seriálu už se mluví delší dobu, byť se detaily trochu změnily. V centru dění bude dvojice Green Lanternů Jon Stewart a Hal Jordan a žánrově by se mělo jednat o částečně detektivní podívanou. 

The Authority - Film na motivy stejnojmenného komiksu. Film se zaměří na svérázný tým superhrdinů, kdy jde o Gunna o srdcový projekt, ve kterém se chce zaměřit na to, že superhrdinové nejsou černobílí a dělají i morálně sporná rozhodnutí.

The Brave and the Bold  - Nový film s Batmanem, kterého neztvární Robert Pattinson. Film se zaměří na vztah Batmana a Robina, mezi kterými vzniká pouto ve stylu otce a syna.

Batman II - Pokračování filmu s Robertem Pattinsonem, které bude mít premiéru 3. 10. 2025.

Booster Gold - Seriál o superhrdinovi, který byl například členem Justice League a jde o návštěvníka z budoucnosti, který své znalosti nejdříve využíval k tomu, aby si získal slávu. Nicméně se ukáže, že jeho poslání je mnohem důležitější. 

Supergirl: Woman of Tomorrow - Nakonec se dočkáme i filmu Supegirl, ale tento asi bude úplně jinou verzí než ta, která byla původně v plánu. 

Paradise Lost - Seriál odehrávající se v domovině amazonek jménem Themiscyra a to ještě předtím, než se narodila Wonder Woman. Stylově má být seriál podobný Hře o trůny

Swamp Thing - Film o ikonickém DC monstru. O projektu zatím nejsou známy žádné detaily, ale pravděpodobně nebude navazovat na povedený a předčasně zrušený stejnojmenný seriál.

Zdroj: CBM, DC Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat