Představitel Draxe chce k DC a věří, že DC Universe potřebuje reboot

Dave Bautista by rád ke konkurenci. 

Není asi přehnaným tvrzením to, že hereckou kariéru Davea Bautisty výrazně nakopla role Draxe u Marvelu. Ale ve filmu Strážci Galaxie Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023) se s touto sestavou týmu rozloučíme a Dave se v minulosti nechal slyšet, že kvůli náročnosti aplikace masky Draxe by se do dalších projektů (jako je případný seriál) nehnal. 

Navíc, není tajemstvím, že James Gunn, který za Strážci stojí, ale aktuálně se z něj stal nový spoušéf DC Studios má s Davem přátelský vztah, takže by nebylo překvapením, pokud by herec přešel ke konkurenci. 

Bautista prozradil, že o tom zatím s Gunnem nemluvil, protože nechce působit jako ten, kdo se snaží Jamese "dotlačit" k obsazení v nějakém projektu od DC, ale rozhodně by se potencionální nabídce nebránil:

"Pokud by se tam objevilo něco, o čem by si myslel, že je pro mě vhodné, jsem si jistý, že mi dá vědět. Ale jinak se má kariéra vyvíjí dobře. A kromě toho, je hlavně mým kamarádem. Je někým, koho mám rád. Takže ne... neočekávám hovor a neočekávám roli. Ale rád bych byl součástí DC Universe. Ale víte, co bude, to bude."

A jaký má herec názor na to, že bude DC Universe (nakonec jen částečně) rebootováno?

"Mluvil jsem o tom s Jamesem, ale myslím si, že se přiklání ke kompletnímu rebootu celého universa, začíná od nuly a začíná mlaději a svěžeji a myslím, že je potřeba to udělat."

Podle všeho to bude jen chvíle, kdy nové vedení DC oznámí prvních projektů, tak se dozvíme víc o tom, jak to bude s oním rebootem.

Zdroj: Phase Zero Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat