To netrvalo dlouho, dočkáme se dalšího rebootu Hellboye. A Justice League Dark zrušena


Komiksové střípky.

K nelibosti mnoha fandů jsme se nedočkali třetího dílu Hellboye (což s ohledem na ne úplně uspokojivé tržby nebylo překvapením, bez ohledu na nespornou kvalitu obou filmů), ale hororově laděného krvavého rebootu, který měl premiéru v roce 2019. Jenže ten neměl ani dobré tržby, ani pochvalná hodnocení. Po čtyřech letech tak padlo rozhodnutí, že se bude znovu rebootovat.

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ CONSTANTINE BUDE

Nová verze se bude inspirovat u komiksové minisérie Hellboy: The Crooked Man z roku 2011, která se odehrává v roce 1956, kdy Hellboy spojí síly s mužem, který upsal svou duši démonovi. Režie se ujme Brian Taylor a v následujících měsících by se měl rozběhnout casting. Další informace zatím známy nejsou. 

Justice League Dark nebude

Už roky se připravuje film Justice League Dark, ale asi málokdo věřil, že se ho skutečně dočkáme. Speciálně pak poté, co se DC Universe ujalo nové vedení, které zrušilo hned několik projektů, včetně filmu o Zatanně a seriálu o Constantineovi (oba jsou členy týmu Justice League Dark). A bohužel se to potvrdilo, Justice League Dark byla taktéž odpískána. 

Nicméně, podle všeho se dočkáme filmové sólovky Swamp Thinga a jak víme, bude druhý film Constantine. A kdoví, třeba se za pár let začne znovu pracovat i na Justice League Dark.

Zdroj: Discussing Film, THR, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat