James Cameron není fanda komiksovek, ale jedna od DC se mu líbí. A kontaktoval Marvel představitelku Wasp kvůli jejím kontroverzním názorům?


 Komiksové střípky.

James Cameron se netají tím, že není zrovna velkým milovníkem komiksových filmů. Ovšem, je tu minimálně jeden, který si oblíbil:

"Nemám žádný problém s Wonder Woman. Zbožňuji tenhle film. Co pro mě bylo netradiční byla chvíle, kdy bylo v pořádku to, že chce být žena krásná a pěkně oblečená, ale ne pro potěchu mužů, ale kvůli tomu, aby se sama sobě líbila v zrcadle, že?..."

Zajímavé pozitivum, ale je milé, že i Cameron našel něco kladného na žánru, který mu nevoní. 

Dostala Evangeline vyhubováno od Marvelu?

Představitelka Wasp Evangeline Lilly je šikovná herečka, ale také určitým způsobem kontroverzní osobností a to hlavně v případě tematiky covid-19. Vyvstala tak otázka, zda Marvel herečku nekontaktoval, protože určitě nestojí o podobnou negativní reklamu. Na to odpověděla právě Lilly:

"Ne. Oni jsou velmi respektující. Pravdou je, že jsem s nimi měla přímou konverzaci, kterou jsem iniciovala a oni vždy řekli, 'To není naše starost. Není na nás, abychom ti říkali, jak žít tvůj život nebo jaký mít názor.' A popravdě jsem v jednu chvíli měla skutečně podporující hovor od Peytona Reeda (režisér třetího Ant-Mana, pozn. redakce) a ten mi prostě řekl, 'Jen abys věděla, jsou tu nějaké zvěsti o tom, že se tě Marvel chce zbavit nebo tě 'zrušit'. Nepochází to ani od Marvelu, ani od nás, takže to prostě ignoruj."

Zřejmě tedy Marvel nemá problém s jejími názory a neměl potřebu herečku kvůli tomu kontaktovat.

Zdroj: Time, Happy, Sad, Confused, Fox/Disney (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat