Ant-Man a Wasp: Quantumania se novinářům příliš nelíbí, ale co divákům? A pár zajímavostí o Fantastické čtyřce

Komiksové střípky.

Máme za sebou premiéru prvního filmu z páté fáze Marvelovského filmového universa a to Ant-Man a Wasp: Quantumania (2022). Podle recenzentů to není úplně to pravé ořechové, ale jak jsou na tom jejich názory ve srovnání s "běžnými" diváky, kteří nejsou placeni za to, aby rozebrali film do poslední vteřiny, ale chtějí se jen pobavit? Pokud se podíváme na server sdružující profesionální recenze RottenTomatoes, pak novináři udělili průměrné hodnocení 5,7 z 10, ovšem diváci velmi pěkných 84 %. Na Metacritic je hodnocení novinářů 49 %, divácké je aktuálně 5,1 z 10 (ale jedná se pouze o 84 hodnocení). Pokud jde o divácké hodnocení na IMDb, bavíme se o 6,6 z 10 (11 tisíc hodnocení) a na ČSFD 61 % (necelých 500 hodnocení).

Bude první Sue Storm?

V případě marvelovky Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025) se aktuálně hodně mluví o tom, kdo ztvární Reeda Richardse/Mr. Fantastica, ale podle nových informací jde na to Marvel trochu jinak. Casting sice už probíhá, ale podle všeho chce komiksový gigant nejdříve obsadit roli Sue Storm/Invisible Woman a až poté ostatní členy týmu. A další zdroje přišly se zajímavým tvrzením a to tím, že ve filmu budou Sue a Reed už rodiči.

SOUVISEJÍCÍ: TŘETÍ ANT-MAN JE ZÁBAVNÁ PTÁKOVINA

V komiksu mají dvě děti a to Franklina, který dokáže ohýbat realitu a je jednou z nejmocnějších bytostí a Valerii, která sice nemá nadpřirozené schopnosti, ale je jednou z nejinteligentnějších osob vůbec.

Zdroj: Twitter, The Hot Mic , Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat