Constantine 2: Milé překvapení, Warner Bros. Discovery připravuje druhý díl s totožným režisérem. Vrátí se i Keenu Reeves. Seriálový Constantine ale dostal stopku


 Jedna dobrá a jedna špatná zpráva. 

Film Constanine (2005) od režiséra Francise Lawrence v hlavní roli s Keanu Reevesem nebyl ve své době jednoznačným úspěchem. Recenze mluvily spíše o průměru a tržby necelých 241 milionů zůstaly za očekáváními. 

SOUVISEJÍCÍ: S DRUHOU ŘADOU SANDMANA TO NEVYPADÁ MOC OPTIMISTICKY

Postupem času si ale tahle komiksovka vybudovala silnou fanouškovskou základnu, která intenzivně volala po pokračování. Ovšem, od premiéry uplynulo docela dost času a nezdálo se, že by společnost Warner Bros. (nyní Warner Bros. Discovery) měla zájem nabídnout další díl.

O to větší překvapení je, že server Deadline přišel s tím, že začaly práce na pokračování, na které opět dohlédne Lawrence a ústřední postavu si zopakuje Keanu Reevese. Scénář pak obstará Akiva Goldsman,

Další detaily zatím známy nejsou, neví se, kdy se začne natáčet, kdy by mohla být premiéra, ani kdo další z obsazení jedničky bude znovu k vidění, ale nevadí, hlavní je, že dvojka bude (tedy doufejme, že se Warner Bros. Discovery zase nerozmyslím, což má ve zvyku).

Schválení pokračování je pro mnohé jistě dobrá zpráva, ale má to i jednou stinnou stránku, na HBO Max měly být k vidění dva seriály a to Constantine a Madame Xanadu (postava, která je s Constantinem členkou týmu Justice League Dark), ovšem s ohledem na to, že vznikne druhý filmový Constantine byly obě série zrušeny. Nicméně, tvůrci obou projektů hledají nový domov, takže je tu ještě možnost, že se dočkáme. I když dle nás ne moc vysoká. 

Zdroj: Variety, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat