Ezra Miller údajně skončil s rolí Flashe. A filmové spin-offy ke Spider-Manovi budou mít zpoždění


 Komiksové střípky.

Tahle informace asi nebude pro ty, kteří sledují dění kolem představitele Flashe Ezry Millera překvapením, ale zdá se, že film Flash (premiéra 22. 6. 2023) bude posledním, kde se Ezra v téhle roli objeví. 

SOUVISEJÍCÍ: DALŠÍ PROBLÉM PRO EZRU MILLERA

V poslední době se ve spojitosti s mladým hercem vyrojila spousta problémů, z čehož společnost Warner Bros. Discovery jistě nebyla nadšená. Měla tak proběhnout krizová schůzka, kdy se řešilo, co bude dál. 

Nakonec to vypadalo, že je tu několik možností. Jedna z nich měla být to, že se Ezra veřejně omluví a podstoupí léčbu svých mentálních problémů. A to se také stalo, ale zdá se, že to nestačí, protože se nově objevily zprávy o tom, že se Ezra do role nevrátí. 

Warner Bros. Discovery ani Miller to zatím nepotvrdili, ale jak bylo řečeno, nebylo by to překvapením. 

Spider-Manovské spin-offy uvidíme později

S ohledem na úspěch filmů Spider-Man není šokem, že společnosti Sony už nabídla několik spin-offů a další má v plánu. Ovšem, film Morbius (2022) moc parády nenadělala, takže asi moc lidí nezaskočí skutečnost, že došlo k posunutí premiér hned několika dalších spin-offů ke Spider-Manovi. 

Kraven the Hunter měl být k vidění od 13. 1. 2023, ale nakonec to bude 6. 10. 2023. V tento den měla být uvedena Mademe Web, ale nyní to bude až 16. 2. 2024. Dřívějšího uvedení se pak dočká zatím nespecifikovaný film na motivy marvelovských komiksů, který byl posunut ze 12. 7. 2024 na 6. 6. 2024.

Uvidíme, jestli čas navíc pomůže k tomu, aby filmy stály za to.

Zdroj: MyTimeToShine, TheDirect, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat