Je film Flash v ohrožení? Ezra Miller čelí dalšímu obvinění, prý vedl kult

A je to tu zase. 

I v minulosti měl Ezra Miller pár problémů, ale nic, co by se PR pracovníkům nepodařilo vyřešit, ovšem v poslední době se vyrojila obvinění, která rozhodně jeho kariéře nepomůžou. Obtěžování v baru, vyhrožování smrtí, poskytování omamných látek mladistvým...

Warner Bros. prý kvůli tomu svolalo krizovou schůzku a došlo k rozhodnutí, že film Flash (premiéra 22. 6. 2026) vyjde, ale zbytek projektů s Flashem skončí u ledu. 

Nedávno se ale začalo mluvit o tom, že Warner Bros. Discovery stále nevím, co si počít s údajně velmi povedenou sólovkou Flashe. Přece jen, dost lidí žádalo, aby byl Ezra za své chování potrestán. A dá se tušit, že nové obvinění mířící na herce situaci moc nepomůže. 

Několik žen se vyjádřilo v tom smyslu, že na Islandu herec provozoval něco, co je možné označit za kult a kde se Ezra dopouštěl psychického týrání. 

Je otázkou, zda toto už bude něco, co Warner Bros. Discovery "dotlačí" k tomu, aby řeklo dost, ale Ezra Miller asi nebude s někým, s kým budou chtít dál spolupracovat. 

Zdroj: Business Insider, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat