Jedna z marvelovek bude mít zpoždění. Thor má rekord. A Sebastian Stan zavtipkoval, že má konečně volnost od Anthonyho Mackie


 Komiksové střípky.

K přesunům premiéry marvelovek nedochází extrémně často, ale občas se to přihodí. Stalo se to znovu, jeden z marvelovských filmů změnil datum premiéry ze 16. 2. 2024 na 6. 9. 2027, což je poměrně výrazné zpoždění. 

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ CAPTAIN AMERICA ZMĚNÍ MARVELOVSKÉ FILMOVÉ UNIVERSUM

Ovšem, není jasné, o který projekt se jedná, protože bylo oznámeno, kdy bude uveden, ale nebylo prozrazeno, jaký film to je. Můžeme tedy zatím jen hádat. 

Rekordní Thor

Zatím poslední díl série Thor s podtitulem Láska jako hrom (2022) nebyl podle recenzí úplně to pravé ořechové, ale rozhodně šlo o výdělečný projekt. Bez ohledu na to, že některým fandům chybí vážnější tón předchozích dílů, je Láska jako hrom v Severní Americe nejvýdělečnějším dílem ze série. Konkrétně má na kontě 342,4 milionů dolarů, druhý nejúspěšnější byl Ragnarok (2017) se 315 miliony dolarů. Celosvětově je na tom ale lépe právě Ragnarok, který utržil více než 850 milionů dolarů, zatímco Láska jako hrom o zhruba sto milionů méně. I tak je to ale dost na to, aby Marvel uvažoval o pátém filmu.

Volnost...

Všichni, kdo viděli alespoň jeden rozhovor s Anthonym Mackie (Sam Wilson/Kapitán Amerika) a Sebastianem Stanem (Bucky Barnes/Winter Soldier) vědí, že tihle dva do sebe velmi rádi ryjí. A měli k tomu dost prostoru, protože ve většině marvelovských projektů hráli spolu. Ovšem, nyní se jejich profesní cesty rozdělily, každý bude součástí jiného marvelovského filmu a to Sebastian neopomněl okomentovat s humorem sobě vlastním:

"Vše, co mohu říct je, že svoboda chutná sladce. Konečně jsem volný. Ne, zbožňuji ho... Je to samozřejmě zvláštní. Víte, je to trochu... jak se tomu říká, Stockholmský syndrom či něco takového?... Nicméně, je fajn být alespoň blízko sebe."

Však oni se pánové jistě znovu v nějakém projektu sejdou, to je téměř jisté.

Zdroj: Twitter, The-Numbers, THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat