Captain America: New World Order - Film změní Marvelovské filmové universum, slibuje režisér


Zní to lákavě.

Bude čtvrtý film Captain America , to už víme. Jeho podtitul zní New World Order a očividně to není bráno na lehkou váhu, protože režisér Julius Onah věří, že film bude mít velký dopad na Marvelovské filmové universum (MCU):

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ CAPTAIN AMERICA SCHYTÁVÁ KRITIKU ZA NOVOU SUPERHRDINKU

"[Sam Wilson] je vůdce. Zodpovídá za životy lidí. Rozhodnutí, která dělá mají masivní dopad a vliv také na MCU. Takže nyní je v této pozici, kdy se začíná ptát sám sebe na nový druh otázek, na které se předtím neptal. Vždy byl v pozici, kdy byl součástí týmu a nyní je jeho vůdcem. A tento film ho myslím skutečně donutí krásným emotivním způsobem tomu čelit. Myslím si, že chemie, která vzniká mezi obsazením bude nepopiratelná. Domnívám se, že právě energie mezi nimi je důvod, proč se nemůžu dočkat, až to uvidím."

Přestože už padlo několik vyjádření o týmu, zatím není jasné, kdo bude jeho členem. Ano, víme, že se ve filmu objeví například nová superhrdinka Sabra (Shira Haas) a roli Falcona převezme herec Danny Ramirez, ale nebylo řečeno, že právě oni budou následovat Kapitána Ameriku. Je klidně možné, že Sam Wilson/Captain America (Anthony Mackie) bude velet někomu jinému. 

Nejpozději se to dozvíme během premiéry 2. 5. 2024 během premiéry, ale dá se tušit, že se spoilery dostanou na veřejnost mnohem dříve.

Zdroj: Marvel Entertainment, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat