Máme co dokazovat, prohlásil šéf DC. A třetí Ant-Man je nejdůležitějším filmem od dob Avengers: Endgame


 Komiksové střípky.

Poté, co DC Studios převzali noví šéfové James Gunn a Peter Safran a bylo oznámeno, že dojde k (nakonec jen částečnému) rebootu DC Universe (DCU) dostávají pánové v online světa "za uši" od fandů Snyderverse. Dalo se to čekat a některé útoky jsou natolik absurdní, že je nejmoudřejším krokem je ignorovat, ale občas se především Gunn k dané situaci vyjádří a udělal to i nyní během jednoho rozhovoru, kdy dostal otázku, zda nebude publikum z další snahy restartovat DC zmateno:

SOUVISEJÍCÍ: BYL ODHALEN PLÁN PRO NOVÉ DC UNIVERSE

"Máme toho hodně k dokazování. Bude na nás ukázat publiku, o čem je naše universum, jak je propojeno a jasně vymezili, co je DCU a co jsou Elseworlds a posunout se vpřed. To zabere nějaký čas."

Ano, nové vedení má, co dokazovat a měli bychom jim dát šanci to zkusit, ne vše kritizovat, aniž bychom viděli alespoň pár filmů a seriálů.

Ant-Man a Wasp: Quantumania je hodně důležitý film

Zatím série Ant-Man nebyla pro Marvelovského filmové universum úplně zlomová, ale to se změní, což asi není překvapením s ohledem na to, že se ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) v plné síle předvede nový velký padouch Kang (Jonathan Majors). A to, že půjde o zlomový film potvrzuje i kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Ze všech našich filmů od dob Endgame je tento nejvíce propojen s větším obrazem a to je to, co je pro mě vzrušující. Ve čtvrté fázi jsme na Disney+ a v kinech představili spoustu zábavných postav, které budou v budoucnu velmi důležité. Ale nyní konečně startujeme pátou fázi, lidé začnou vidět větší obrázek a vydáme se vstříc novému filmu Avengers. Takže to je velmi vzrušující část."

Podle prvních reakcí se třetí Ant-Man povedl, takže pátá fáze začne tak, jak mnozí doufali a Marvel ukáže, že má stále co nabídnout.

Zdroj: Gizmodo, Rotten Tomatoes, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat