"Učitel" režisérů Avengers se nechce dívat na žádnou komiksovku. A chystá se marvelovský muzikál?


 Komiksové střípky.

Anthony a Joe Russo jsou tvůrci, kteří stojí za jedněmi z nejvýraznějších marvelovek (dvěma díly Captain America a dvěma díly Avengers). Jsou to šikovní tvůrci, kteří čerpali zkušenosti u některých velkých jmen z branže, například u režiséra Stevena Soderbergha, který je něco jako jejich mentor. Ovšem, jak Steven prozradil, není zrovna fandou komiksovek:

"Z filozofického hlediska nemám s těmito filmy žádný problém. Pravdou je, že nejsem jejich cílovým divákem. Nikdy jsem nebyl. Když jsem vyrůstal, nikdy jsem neměl komiksy. Nejsem typ na fantasy. Jsem příliš přízemní. Nejsem cílový divák."

Na rozdíl od některých jiných kolegů, kteří s nelibostí nesou úspěch komiksového žánru Soderbergh nehází na komiksovky špínu, ale prostě jen není někým, kdo by si podobné projekty užíval a to je naprosto v pořádku.

Marvelovský muzikál?

V seriálu Hawkeye jsme měli možnost vidět úryvek z muzikálu Rogers: The Musical a bylo to takové sympatické easter egg a asi málokdo předpokládal, že bychom se dočkali něčeho podobného ve větším měřítku. Ale možná to byl omyl, protože Disney (vlastník Marvelu) zahájil casting na muzikál pro jeden ze svých zábavních parků a věří se, že jde právě o plnohodnotnou verzi Rogers: The Musical, ovšem to zatím oficiálně potvrzeno nebylo.

Zdroj: Rolling Stones, Disney, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat