Představitel Kanga by rád, aby se vrátil Robert Downey Jr. v pátých Avengers


 Jonathan Majors je rozhodně pro.

Mluví se o tom, že Marvel chce ve filmech Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025) a Avengers: Secret Wars (premiéra 30. 4. 2026) přivést zpět, co nejvíce postav z Marvelovského filmového universa a mluví se o tom, že by se mohl vrátit i Robert Downey Jr. a to samé by si přál představitel Kanga Jonathan Majors:

"Neustále mě napadá Robert Downey Jr. Je členem původního gangu, je jednou z původních [postav]. Jsem jeho velký fanda jako herce. Myslím, že to, co udělal s Iron Manem bylo darem pro kulturu jako takovou. Rád bych se s ním setkal na plátně, byl svědkem toho, jak budou naše filozofie, po herecké a charakterové a jednoduše i osobní rovině společně fungovat. Víte, považuji ho za opravdu fascinujícího herce, což je důvod, proč je Iron Man tak fascinující. Jeho podání Iron Mana je fascinující a reprezentuje velmi jasný pohled na svět a energii Avengers. A myslím, že Kang představuje odlišnou éru."

Jak bylo řečeno, zatím není jasné, jestli se Robert objeví, ale v době, kdy hraje důležitou roli Multivesmír to rozhodně není vyloučeno.

Zdroj: Lifehacker Australia, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat