Zatím se nepracuje na Young Avengers. Ledové království 3 má zelenou. A Indiana Jones 5 byl hodně hodně drahý


 Filmové střípky.

Je asi jasné to, že se dříve, nebo později dočkáme nového týmu Avengers, takzvaných Young Avengers, tedy nové generace Avengerů, naznačilo nám to už několik projektů. Ovšem, zdá se, že to asi nebude úplně brzy. Marvelovský producent Stephen Broussard prozradil, že se aktuálně nepracuje na žádném projektu Young Avengers. Nutno ale dodat zatím, protože je to jednoduše nevyhnutelné.

Třetí Ledové království

První dva díly animovaných filmů Ledové království si vedly skvěle (druhý vlastně vydělal víc než první), tím pádem je logickým krokem schválení třetího, k čemuž došlo. Šéf firmy Disney Bob Iger potvrdil, že Ledové království 3 bude, ale v současné chvíli nejsou známy další detaily.

Indiana Jones není levný

Ovšem, u filmu Indiana Jones a nástroj osudu víme nejen to, kdy ho uvidíme v kinech (29. 6. 2023), ale také to, kolik stál a nebyl zrovna laciný. Mluvíme tu o částce 294,7 milionů dolarů, což z něj dělá nejdražší film společnosti Lucasfilm a sedmý nejdražší film v historii. Tržby tak budou muset být někde blízko miliardy dolarů, aby se projekt stal výdělečným.

Zdroj: Inverse, The Direct, Forbes, Disney (úvpdní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat