TOP 5 nejlepších komiksových seriálů minulého roku určitě vyvolá u některých lidí hlasité brblání


 Někomu se líbit nebude. 

Server RottenTomatoes sdružuje recenze profesionálních novinářů, to je informace, která je vám asi známá. A byť jsou recenze vždy více, či méně subjektivní, pokud některý projekt hodnotí desítky až stovky redaktorů, kteří se hodnocení filmů a seriálů věnují každý den má to určitou výpovědní hodnotu. Nicméně, je jasné, že žebříček pěti nejlépe hodnocených komiksových seriálů minulého roku někomu vonět nebude. Ostatně, dva z projektů čelily intenzivnímu review-bombingu. 

Ano, bezesporu některé výhrady byly oprávněné, ale stejně tak si je nutné přiznat, že došlo i ke zbytečným a pádnými argumenty nepodloženým útokům. Ale dost vysvětlování, tady je pětice těch nej podle novinářů:

1. Ms. Marvel (98 % pozitivních recenzí - 303 recenzí - průměrné hodnocení 8,2 z 10)

2. She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (80 % pozitivních recenzí - 611 recenzí - průměrné hodnocení 6,75 z 10)

3. Třetí řada The Boys/Bandy (98 % pozitivních recenzí - 149 recenzí - průměrné hodnocení 8,1 z 10)

4. Peacemaker (94 % pozitivních recenzí - 89 recenzí - průměrné hodnocení 7,7 z 10)

5. Moon Knight (86 % pozitivních recenzí - 239 recenzí - průměrné hodnocení 7,65 z 10)

První dvě místa samozřejmě vyvolala pozdvižení, protože jde o projekty, které byly přijaty "běžným" publikem velmi rozpačitě a ano, pokud byste se ptali nás, série The Boys, Peacemaker i Moon Knight nás bavily víc, ale na rozdíl od jiných nepovažujeme Ms. Marvel a She-Hulk za propadáky, nicméně i nás trochu první a druhé místo překvapily. 

Možná vás zaráží, že je She-Hulk na druhé místě, když má nižší hodnocení než ostatní projekty z TOP 5, ale svou roli sehrálo i množství recenzí, kdy jich má tahle marvelovská série bezkonkurenční nejvíce (611). 

Zdroj: RottenTomatoes, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat