Jak bude vypadat Kangovo křeslo. Shledání starých známých ve finální řadě Flashe. A Marvel má prý černou listinu specialistů na digitální efekty


 Komiksové střípky.

Ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) uvidíme padoucha Kanga (Jonathan Majors) v celé jeho kráse a pokud znáte jeho komiksovou předlohu, víte, že jeho skoro nedílnou součástí je i létající křeslo s hromadou technologických vychytávek. A pokud si ho chcete prohlédnout detailně, objevil se obrázek, který je součástí oficiálních předmětů, které budou moci fandové téhle marvelovky zakoupit.

Zdroj: Marvel


Taktéž v únoru a to 8. začne devátá a současně finální řada seriálu Flash a už víme, že se vrátí několik proslulých tváří z minulých řad. A některé z nich ukazuje snímek z natáčení. 


Nedávno se objevily zprávy, že Marvel nepřistupuje k expertům na digitální triky zrovna vhodným způsobem a často je nutní dělat obrovský změny na poslední chvíli, což je žene na hranici vyčerpání. Nyní se mluví i o tom, že má Marvel takzvaný "blacklist" těchto pracovníků. 

A jak se na něj dostat? Například tak, že odejdete z práce na některém projektu předčasně. A na první pohled dává smysl, že s vámi Marvel už nebudete chtít spolupracovat, pokud nedoděláte svůj úkol, ovšem podle vyjádření nejmenovaného experta na digitální triky vás neomlouvá žádný důvod (z čehož se dá vyvodit, že i kdybyste byli vážně nemocní nebo měli velké rodinné problémy, neslouží to jako dostatečná "omluva").

Další expert tvrdí, že Victoria Alonso (marvelovská prezidentka pro digitální efekty, animaci a postprodukci) je tím, kdo může vaši kariéru nakopnout, pokud vás má ráda, ale jestliže ji naštvete, můžete mít velké problémy získat další zakázku. 

Jiný pracovník dodává, že peníze jsou velmi dobré, ale jsou prý žádány věci, které nejsou splnitelné. 

Na druhou stranu se ozvali lidé, kdy někteří tvrdí, že blacklist je jen mýtus a nic takového neexistuje, případně existuje, ale skončí na něm ti, kteří přecení své schopnosti a nedokáží splnit, co slíbili.

Těžko říct, jak to je, ale nezbývá než doufat, že se Marvel chová k tvůrcům dobře, protože zrovna specialisté na trikové efekty jsou pro marvelovky hodně důležití.


Zdroj: Vulture, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat