Jak zemřela matka Spidera ze druhého Avatara. A oni vědí, co dělají, prohlásil na adresu nových šéfů DC herec z Black Adama

 

Filmové střípky.

Ve filmu Avatar: The Way of Water (2022) nám byla představena postava Spidera (Jack Champion), o které byly prozrazeny nějaké informace, ale až nyní prequelový komiks odhalil, jaký byl osud jeho matky. Tou byla Paz Socorro, pilotka pracující pro RDA. 

A právě to se jí stalo osudným. Jak ukazuje komiks Avatar: The High Ground, během bitvy, která proběhla v prvním Avatarovi (2009) byla probodnuta a zemřela. 

Zdroj: Avatar: The High Ground

Poté, co DC Studios dostali na starost James Gunn a Peter Safran vyšlo najevo, že dojde (k částečnému) restartu DC Universe, což ne všichni přijali s nadšením. A dalo by se čekat, že ani herci z Black Adama (2022) asi nebudou tleskat s ohledem na to, že to nevypadá na pokračování. Ale pokud jde o představitele Atom Smashera Noaha Centineo, ten má ve zmíněné pány důvěru:

"Upřímně se k tomu nemůžu vyjádřit. Skutečně netuším, co je jejich plán a jsem nadšen z toho, až uvidím, co udělají s DC světem. Pokud jde o mě, jsem opravdu nadšen až uvidím vizi Petera Safrana a Jamese Gunna pro DC, tihle lidé vědí, co dělají. To se jim musí nechat. Jsem nadšen."

James Gunn prozradil, že se nové informace dozvíme poměrně brzy, což by mělo naznačil, kterým směrem se DC Universe bude ubírat.

Zdroj: THR, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat