Marvel získal první Zlatý glóbus ve filmové herecké kategorii. A Hvězda The Last of Us chce k Marvelu.


 Komiksové střípky.

Pokud jde o technické kategorie, případně o ceny, o kterých rozhodují diváci, pak se marvelovkám daří, ale jestliže se budeme bavit o trofejích v případě v hlavních kategoriích, o kterých rozhodují profesionální poroty, pak to taková sláva není. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE BÁSNÍ O SERIÁLU THE LAST OF US

Například dosud nezískal žádný filmový projekt od Marvelu Zlatý glóbus v herecké kategorii. To se ale nyní, během jubilejního 80. předávání těchto cen změnilo. Aktuálně získala tohle prestižní ocenění (za vedlejší roli) Angela Bassett za ztvárnění královny Ramondy ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (2022). Jde o první Zlatý glób v herecké kategorii v případě filmové marvelovky, takže je určitě na místě gratulace. 

Pedro Pascal chce být zase komiksový

Herec Pedro Pascal je opět v kurzu a to díky seriálu pro HBO. Řeč je samozřejmě o The Last of Us, kterého se novináři nemohou nabažit a mluví o nejlepší adaptaci videoher vůbec. Je tak jasné, že o Pedra bude velký zájem a pokud by si on mohl vybrat, rád by se stal součástí Marvelovského filmového universa. 

Herec se nechal slyšet, že by si chtěl zahrál nějakou "tradiční marvelovskou roli", což vedlo k otázce, jestli by odmítl to, pokud by musel nosit plášť a byly používány trikové efekty k úpravě jeho vzhledu, na což herec reagoval tak, že by si klidně plášť vzal, pokud by to znamenalo, že bude ve filmech. 

A komiksové projekty mu rozhodně nejsou cizí, určitě si ho pamatujete například ze druhého dílu Kingsmanů. Tak doufejme, že se mu Marvel ozve. 

Zdroj: Wired, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat