Producent potvrdil, že ještě uvidíme překvapivou hvězdu z Eternals a rád by natočit projekt s "marvelovským Supermanem"


 Komiksové střípky.

Ve filmu Eternals (2019) se v potitulkové scéně představila postava jménem Eros/Starfox v podání Harryho Styles. V komiksu jde o bratra Thanose a slibnou postavu, v jejímž případě by jistě lidé rádi věděli, jestli se ještě vrátí. Podle marvelovského viceprezidenta pro produkci a vývoj Natea Moora se jí dočkáme:

"Neobsadili jsme Harryho jen kvůli momentu, je tu více příběhů k odvyprávění. Je to opravdu komplikovaná ale skutečně zábavná postava. A myslím si, že Harry Styles je tak šarmantní, jak si jen můžete přát. A věřím, že tu není limit pro to, jak dobrá tahle postava bude ve chvíli, kdy ji přivedeme zpět."

Zatím ale nebylo řečeno, ve kterém projektu by se Eros mohl vrátit.

Blue Marvel v hrané podobě

Marvel má postavy podobné těm od DC, DC má postavy podobné těm od Marvelu, to není tajemstvím. Například DC má Supermana a Marvel má Blue Marvela. A právě tuhle postavu by Moore rád viděl v hrané podobě: 

Zdroj: Marvel Comics

"A je tu fantastická a relativně nová postava od Marvelu, která se jmenuje Blue Marvel a ta je fascinující. Takže jde o postavu, která je skoro stejně silná a mocná jako Superman a která působí v šedesátých letech jako maskovaná postava jménem Blue Marvel."

Poprvé se Blue Marvel objevil v roce 2008 a jde o skutečně velmi mocného hrdinu, který asi není zatím příliš "profláknutý", ale zajímavý je určitě. Snad se ho tedy někdo dočkáme v hrané verzi.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat