Ant-Man 3: Po zhlédnutí nového traileru se hromada lidí obává toho, že Ant-Man zemře

 

Možné to je. 

Před pár hodinami se objevil nový a velmi působivý trailer na Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) s tím, že samozřejmě fandové začali zkoumat každou vteřinu upoutávky. Nicméně to, co se asi nejvíce ve spojitosti s videem řeší není vysloveně skrýváno a není nutné mít ostříží zrak. 

Řeč je o tom, že to pro Scotta Langa/Ant-Mana (Paul Rudd) nevypadá úplně dobře. Je patrné, že se utká s padouchem Kangem (Jonathan Majors) a první zmíněný dostane pořádně zabrat. V upoutávce je k vidění zkrvavený a nechybí záběr na jeho zničenou helmu. 

Navíc pronese směrem ke Kangovi něco ve stylu, že nemusí vyhrát, když prohrají oba. A mnozí lidé se začali obávat toho, že je nám naznačována smrt Ant-Mana a "šílí" na internetu. 

Těžko říct, jestli je to odůvodněné, nebo jde o zbytečné panikaření. Tomu, že bychom se Scottem Langem mohli rozloučit nasvědčuje, že "starší" generace Avengerů se pomalu loučí a přenechává prostor novým superhrdinům a jedním z nich očividně bude Scottova dcera Cassie Lang (Kathryn Newton). Na druhou stranu, trailer nás může záměrně mást a Scotta ještě v minimálně pár projektech uvidíme.

Ostatně, Ant-Man bude prvním Avengerem, který se setká tváří v tvář této verzi Kanga a ten bude v následujících letech hrát důležitou roli v Marvelovském filmovém universu a tím pádem by dávalo smysl, pokud by se z Ant-Mana stal jakýsi expert (pokud pomineme Janet van Dyne, která o něm má hromadu znalostí) na tohoto padoucha. 

Zatím můžeme jen tipovat, co se přihodí, ale za měsíc a pár dnů se dozvíme pravdu. 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat