Strážci Galaxie Volume 3: Trailer na poslední film s aktuálním týmem Strážců je vtipný, dojemný a nechybí v něm Adam Warlock


 James Gunn a aktuální verze týmu se rozloučí ve velkém stylu. 

Strážci Galaxie jako takoví možná třetím dílem nazvaným Strážci Galaxie Volume 3 neskončí, ale pokud jde o duchovního otce filmové verze tohoto týmu Jamese Gunna, je to naposledy, co na tuhle grupu dohlíží, poté se bude naplno věnovat své práci u DC a stejně tak tahle variace Strážců Galaxie bude k vidění naposledy.

SOUVISEJÍCÍ: JAMES GUNN PROMLUVILO WINTER SOLDIEROVI

Je tak jasné, že fandové doufají v rozloučení, které si Strážci i diváci zaslouží a první upoutávka je slušným příslibem toho, že bychom se ho mohli dočkat. Trailer má vše, co na Strážcích milujeme. Absurdní situace, vtipné momenty, zajímavou akci, pečlivě vybranou hudbu ale i emotivní chvilky. Kromě toho ukazuje i dlouho očekávaného Adama Warlocka (Will Poulter), i když je k vidění jen na chvilku.

Zatím to vypadá, že třetí Strážci budou dostatečně "Gunnovští", což znamená poměrně bizarní, ale ne natolik jako Waititiho Thor: Láska jako hrom (2022), který to podle některých v případě komediálního ladění přeháněl.

Premiéra Strážců Galaxie Vol. 3 proběhne 5. 5. 2022.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat