Trailery na Transformer: Probuzení monster a další díl Indiana Jonese


Trailerové střípky.

Série Transformers začala dobře, ale kvalita následujících dílů byla, jak to jen říct, velmi kolísavá a to se odrazilo i na tržbách. Nicméně jde stále o značku, která má velký potenciál a tak se studio Paramount Pictures rozhodlo, že bude pokračovat s projektem nazvaným Transformers: Probuzení monster s tím, že tentokrát se dočkáme i Maximalů, kteří se mění ve zvířata a Terrorconů, kteří vznikli z mrtvých Transformerů.

Ano, je to absurdní, ovšem Transformers si nikdy nehráli na realistické projekty, ale byli popcornovou jízdou. Problémem bylo, že se z nich postupem času vytrácela zábavnost. Naštěstí trailer na Transformers: Probuzení monster dává naději, že by se to mohlo změnit. 

Ne, upoutávka není vysloveně úchvatná a triky nejsou vždy ideální, ale oblíbení staří známí (konečně to vypadá, že se více prostoru dočká i Arcee) i zajímaví nováčci (jak pokud jde o mechanické postavy, tak ty lidské) naznačují, že by to nemuselo být špatné. 

Americká premiéra se odehraje 9. 6. 2023, datum české zatím nebylo stanoveno.

 

Ani série Indiana Jones na tom není asi tak, jak by si někteří přáli, ale i ona dostane další šanci. Vzniká pátý díl nazvaný Indiana Jones and the Dial of Destiny, bude mít premiéru 29. 6. 2023 a pustit si můžete poměrně hutnou upoutávku, která slibuje epické, ale současně i nostalgické dobrodružství našeho milovaného archeologa.


Zdroj: Lucasfilm (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat