James Gunn se rozpovídal o kontroverzním momentu s Buckym. A podle některých naznačil zfilmování milované komiksové série


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Ve vánočním speciálu Strážců Galaxie (2022) dostal Rocket (Bradley Cooper) od Nebuly (Karen Gillan) svou vysněnou ruku Winter Soldiera (Sebastian Stan), což bylo milé pomrknutí na fandy, ale jak se dalo čekat, někteří z toho dělali hroznou vědu a nelíbila se jim představa, že by Nebula byla schopna Buckymu paži sebrat. 

SOUVISEJÍCÍ: JAMES GUNN PROMLUVIL O NEBULE A BUCKYM BARNESOVI

Tvůrce speciálu James Gunn ale upozornil, že Nebula je mocná kybernetická bytost a kromě toho dodal:

"Je mi líto, ale už k tomu došlo. Nebula vnímá Buckyho jako mokrý krepový papír. S ohledem na to si nemohla pomoci a utrhla mu paži, protože měla pocit, že je to prostě hrozně vánoční! PS Nikdo mě nenutil k tomu, abych nabídl mimozemské kyborgy."

Asi by bylo lepší, pokud by kvůli tomu lidé nedělali takový poprask a brblali. 

Mimochodem, poprask vyvolal i obrázek, který nový spolušéf DC Studios James Gunn zveřejnil. Pochází z komiksové zápletky Kingdom Come a Gunn k ní přidal jednoduché: "Tvoření plánů".

Nemalé množství lidí ale věří, že tím naznačil zfilmování Kingdom Come. Jde o čtyřdílnou minisérii z roku 1996, která je zasazena do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy noví superhrdinové nemají problém s tím, aby si ušpinili ruce (rozumějte, jsou velmi brutální), s čímž nesouhlasí původní Justice League a dojde tak ke střetu dvou pohledů na to, co je to vlastně hrdinství. 

Určitě by z toho mohl být zajímavý film, ale nutno podotknout, že Gunn si prostě jen mohl vybrat obrázek, který se hodil k jeho aktuálnímu rozpoložení mysli a nemá nic společného s plány na adaptaci Kingdom Come. Jestli se chystá, na to musí odpovědět vedení DC.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat