Harry Potter: Jak to vypadá se seriálovou verzí?


 Nadějně či ne?

Nedávno se objevily zprávy, že bez ohledu na chladné přijetí Fantastických zvířat (nebo právě s ohledem na něj) by rádo Warner Bros. Discovery natočilo další projekty (ale ne pokračování Fantastických zvířat) z kouzelnického světa. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. DISCOVERY SE PRÝ SNAŽÍ NATOČIT FILMY HARRY POTTER A PROKLETÉ DÍTĚ

Už nějakou dobu se například mluví o seriálu pro streamovací službu HBO Max, ale v poslední době se zdálo, že projekt skončil u ledu. Ovšem, byť šéfka původního obsahu pro HBO Max Sarah Aubrey nepotvrdila nic konkrétního, její slova zní nadějně:

"Přála bych si, abych vám mohla prozradit, že je tu něco v blízké budoucnosti, ale je tu spousta zájmu a vášně, to bezesporu. Je skvělá vidět, že je publikum tak oddané a připravené. Náš tým zaměřený na neskriptované projekty odvedl v minulém roce skvělou práci na speciálu pro HBO Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic, což mělo neuvěřitelnou odezvu a poté jsme udělali kvízovou show Harry Potter: Bradavický turnaj čtyř kolejí, kterou moderovala Helen Mirren. Publikum je připraveno, chtějí do toho jít, takže řešíme, co bude náš další krok."

A byť nevíme přesně, jaký bude, dá se tušit, že tak lákavou látku nenechá HBO ležet ladem a skladem. Asi nejvíce by lidé ocenili hraný seriál, ale asi by publikum nepohrdlo dalším speciálem, i když ten by už asi nebyl natolik kouzelný jako zmíněný Návrat do Bradavic. Kdoví, co se kuchtí, snad se detaily dozvíme brzy.

Zdroj: Variety, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat