Warner Bros. Discovery údajně chce natočit filmy na motivy divadelní hry Harry Potter a prokleté dítě


 Další Fantastická zvířata asi nebudou. 

Série Fantastická zvířata si nevede příliš dobře a další film je vše jen ne jistý, ale soudě podle vyjádření společnosti Warner Bros. Discovery se rozhodně do magického universa vrátíme.

Nebylo řečeno se kterým projektem, ale asi nejlogičtější tipem je film na motivy divadelní hry Harry Potter a prokleté dítě. 

A zdá se, že na tom něco bude, protože podle informací serveru Puck rozhodně zástupci Warner Bros. Discovery chtějí natočit dvoudílný film na motivy daného představení. 

Nebude to asi snadné s ohledem na to, že vlastně nikdy nebylo jasně stanoveno (byť některé propagační materiály tvrdily opak), zda je prokleté dítě oficiální součástí příběhu Harryho Pottera a J. K. Rowling údajně nebyla nadšená z představy toho, že by mohla vzniknout filmová adaptace (autorem hry je Jack Thorne, ale základní námět napsal společně s Rowling a Johnem Tiffany), ovšem Warner Bros. Discovery určitě najde způsob, jak ji přesvědčit, že je to dobrý nápad. 

Hra Harry Potter a prokleté dítě odstartovala v roce 2016, je zasazena 19 let po událostech v Harry Potter a relikvie smrti a zatímco profesionální kritici obvykle chválili, u fandů Harryho Pottera nebyla situace jednoznačná, někteří tvrdí, že představení je věrno základům, které vybudovaly původní projekty Harry Potter, jiní si myslí, že hra recykluje už viděné zápletky a klišé z různých sci-fi a fantasy projektů. 

Ovšem, pokud chce Warner Bros. Discovery další projekt z kouzelnického světa, asi nemá lepší volbu, než natočit právě adaptaci prokletého dítěte. 

Zdroj: Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat