Vypadá to na další vánoční klasiku. První názory na speciál Strážců Galaxie básní o skvělé podívané


 Za pár dnů se odehraje premiéra.

Teprve druhého marvelovského speciálu pro streamovací službu Disney+ se dočkáme 25. 11. 2022. Bude to vánoční speciál Strážců Galaxie a někteří novináři už ho viděli a nezapomněli se o své dojmy podělit na sociálních sítích. 

V podstatě všichni se shodují na tom, že je to skvělá zábava, která boduje hlavně (ale nejen) díky postavám v čele s Mantis (Pom Klementieff) a Draxem (Dave Bautista), což není překvapením, jak víme z předchozích projektů, tohle duo je skvělé. A ano, Kevin Bacon také zazáří.

Přestože je speciál šílený (nic šokujícího, to se od Jamese Gunna dalo čekat), tak má skvělou vánoční atmosféru, která prý zasáhne i ty, kteří svátky nemají zrovna v oblibě. 

Dočkáme se spousty momentů, kdy se od srdce zasmějeme, ale i dojemných chvilek, které nenechají chladnými ani největší škarohlídy. 

Mimochodem, obávat se nemáme ani o to, že by nedošlo na akční momenty, i ty jsou ve speciálu k vidění, byť nejde o vysloveně akční projekt. 

Pochval se dočkalo i to, že speciál vysloveně nepropaguje další marvelovské projekty. Sice se odehrává v Marvelovském filmovém universu, ale za každou cenu se nesnaží odkazovat na kolegy. 

Další věc, kterou jsme asi všichni od Gunna očekávali a nezklamal, je vynikající soundtrack, ze které jsou novináři nadšeni. 

Jestliže dojde řeč na výtky, není jich moc, snad jen to, že některé (například Nebula) postavy nemají dostatek prostoru, ale jinak se nebojí ti, kteří pořad už viděli naznačit, že právě tahle podívaná je dalším důkazem, že jsou speciály někdy lepším formátem než klasické seriály

Zdroj: The Direct, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat