Marvel prý v hrané podobě představí tým, který je variací na Justice League


 Někdy ho dokonce paroduje. 

Marvel má ve své komiksové stáji hromadu dalších týmů, které ještě v hrané podobě nepředstavil. Například skupinu, která je známá jako Squadron Supreme. Ta se v komiksu poprvé objevila v roce 1971 a jde o poměrně okatou variaci na konkurenční Justice League, ovšem s tím, že marvelovská verze je spíše záporácká, než aby šlo o hrdiny. Kromě toho, v některých mutací Squadron Supreme působí v podstatě jako parodie na Justice League. 

SOUVISEJÍCÍ: PŘED DESETI LETY BYLO DC NA PODOBNÉ, NEBO LEPŠÍ ÚROVNI NEŽ MARVEL, VĚŘÍ ŠÉF WARNER BROS. DISCOVERY

V určitých komiksech je ale Squadron Supreme více méně klasickým superhrdinským týmem, v jedné alternativní dějové linii jsou dokonce skupinou, která zastoupila Avengers, kteří nikdy nevznikli. 

Jak bylo naznačeno, nyní se začíná mluvit o tom, že se dočkáme představení tohoto týmu v Marvelovském filmovém universu, i když není jasné, ve kterém projektu by to mělo být. Nicméně, zatím poslední podoba Squadron Supreme sehrála roli v komiksové zápletce, která vedla k Secret Wars a víme, že šestí Avengers (premiéra 30. 4. 2026) mají podtitul Secret Wars. 

Spekuluje se ale i o tom, že by se tahle grupa mohla ukázat ve filmu jiného týmu a to Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024). Zatím ale Marvel informace nepotvrdil, čímž poskytl prostor pro různé dohady. Snad se brzy dozvíme více informací, protože by bylo zajímavé sledovat to, jak si Marvel poradí s týmem jasně odkazujícím na nejvýraznější konkurenční superhrdinskou skupinu. 

Zdroj: The Direct, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat