Před deseti lety byste řekli, že je na tom DC lépe než Marvel, myslí si šéf Warner Bros. Discovery


Firma má velké plány.

I pokud jste oddaní fandové DC, asi musíte uznat to, že Marvelu se podařilo vybudovat lépe fungující (byť ne vždy dokonale) filmové universum, zatímco DC se o to (dosud) marně snaží. Ovšem, nově v čele DC Universe stanula dvojice James Gunn a Peter Safran a jejich úkolem je vybudovat funkční svět tvořený animovanými a hranými projekty, který byl byl důstojnou (ale čestnou) konkurencí pro Marvel. 

Šéf společnosti Warner Bros. Discovery (pod kterou DC Universe spadá) David Zaslav se právě k tomuto tématu vyjádřil:

"[DC] je velmi podhodnocenou značkou. Disney odvedl s Marvelem úžasnou práci. Ale pokud se podíváte na Marvel a DC před deseti lety, mohli byste říct, že DC bylo stejně dobré, nebo lepší. Ale Marvel je propojeným vesmírem. Má svou 'bibli.' Klíčem je mít jednu osobu, která dohlíží na vše. Vše marvelovské je na jednom místě. Nevstanete s tím, že najednou zjistíte, že se někde připravuje seriál Batman."

Uvidíme, jestli DC bude fungovat podobně dobře, pokud bude mít jednu (respektive) dvě osoby, které budou mít pod palcem téměř vše. Ale lidé od DC tomu věří, mají prý připraven plán na osm až deset let propojený jedním nosným příběhem.

Zdroj: Deadline, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat