Constantine 2: Režisér chce, aby šlo o drsnou mládeži nepřístupnou krvavou podívanou


Francis Lawrence má 

Pro mnohé to bylo jistě překvapením, ale velmi pozitivním. Vznikne film Constantine 2, ve kterém se vrátí Keanu Reeves v roli proslulého komiksového hrdiny a režie se ujme znovu Francis Lawrence. A ten nehodlá natočit film s přístupností PG-13. Plány má jiné:

"Jednou z největších věcí na jedničce bylo to, že jsme respektovali požadavek Warner Bros., abychom natočili film s přístupností PG-13, pokud jde o násilí, krev, slovník, sexuální motivy. Ale hodnotící komise nám přidělila přístupnost R na základě šedé zóny, pokud jde o intenzitu [filmu]. A nejvíce lituji toho, že máme film s přístupností R, který je ale ve skutečnosti filmem s přístupností PG-13. A pokud budu mít tentokrát přístupnost R, rád bych měl opravdu film s přístupností R. Udělal bych ho více děsivým a více násilným a rád bych ho natočil opravdu s přístupností R."

Jen do toho. Původně existovaly obavy, že filmy s přístupností R nevydělají, ale existuje už poměrně velké množství důkazů o tom, že je to omyl a pokud je projekt lákavý a povedený, může vydělat. A doufejme, že tentokrát bude mít Lawrence volnou ruku a dvojka bude podle jeho představ, protože brutalita se ke Constantineovi hodí.

Zdroj: The Wrap, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat