Pátá fáze Marvelovského filmového universa bude mít překvapivý konec, věří herec


 David Harbour promluvil o budoucnosti MCU.

Ještě sice neskončila čtvrtá fáze Marvelovského filmového universu (MCU), ale už teď se řeší pátá a dokonce i její konec. Představitel Red Guardiana David Harbour promluvil právě o tom, co očekávat v případě závěru páté fáze:

SOUVISEJÍCÍ: ŠESTÍ AVENGERS PRÝ BUDOU DOSUD NEJVĚTŠÍ MARVELOVKOU

"Vím, že se vrhneme do práce [na filmu Thunderbolts] příští rok. Nečetl jsem ještě scénář, ale byla mi prozrazena kostra příběhu a to, jak se bude vyvíjet. A pravděpodobně se k nám dostane scénář velmi brzy. Ale je to skvělé... Je to velmi unikátní. A také to , soudě podle toho, co mi bylo popsáno, nabídne skvělou akci a komediální prvky. A dočkáme se pecky pro tohle universum, což bude v případě tohoto filmu, který ukončí konkrétní fázi, velmi vzrušující... "

Není úplně jasné, zda antihrdinská týmovka Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024) ukončí pátou fázi, je možné, že ji uzavře Blade (premiéra 5. 9. 2024), ale v poslední době došlo k několika přesunům premiér marvelovek, takže těžko říct, jak to bude. Nicméně, Thunderbolts vypadají jako hodně zajímavý film, tak snad bude stát za to, i kdyby nebyl tečkou za pátou fází MCU.

Zdroj: ComicBook, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat