Drsná rivalita mezi Marvelem a DC? Co na to říká Rock


 Jaký na to má názor představitel Black Adama.

Fandové Marvelu a DC se rádi hádají o to, který svět je lepší, ale soudě podle vyjádření tvůrců, herců a dalších osobností spojených s oběma universy mezi nimi žádné nepřátelství nevládne, naopak se spíše podporují.

SOUVISEJÍCÍ: NEOSLOVILO NOVÉ VEDENÍ DC ZACKA SNYDERA KVŮLI NÁVRATU

A zdá se, že to platí i pro Dwaynea "Rocka" Johnsona, který se očividně v poslední době stává jakýmsi neoficiálním mluvčím DC Universe poté, co ztvárnil Black Adama:

"Jsem na to tázán často. Půjdeme po... Když mluvím o nové éře DC Universe s Black Adamem, znamená to, že půjdeme po Marvelu? To je to, co je tím míněno? Odpověď zní ne. Neuděláme to a není tu žádná 'válka' mezi DC a MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). To je můj názor."

Zdravá rivalita a nepřátelství jsou dvě odlišné věci a není nutné, aby si obě strany šly po krku, lepší pro ně i diváky je, když si konkurují bez házen špíny a zdá se, že právě tento přístup bude platit pro vztah mezi DC a Marvelem. Rock k tomu dodal:

"S tím, že jsme položili základy pro Black Adama a základy pro JSA (superhrdinský tým Justice Society of America, pozn. redakce) a uvedli novou éru DC Universe a začali budovat DC Universe, nemyslím si, že je tu válka, protože je tu jen jeden Marvel a vždy bude jen jeden Marvel."

Tak doufejme, že DC Universe bude tak dobré, jak Rock naznačuje. Už by asi bylo načase.

Zdroj: iHeartRadio, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat