DC Universe má nové vedení, neoslovilo Zacka Snydera kvůli návratu?


 Co na to režisér?

Zack Snyder byl a stále je oblíbencem mnoha DC fandů a ti doufají, že znovu bude jednou z vůdčích osobností DC Universa. A jejich naděje se znovu probudily, když se nastoupilo nové vedení a to Peter Safran a James Gunn. Právě ti budou dohlížet na většinu budoucích DC projektů a směřování DC Universa. 

SOUVISEJÍCÍ: NATÁČENÍ DRUHÉHO MUŽE Z OCELI JE MOŽNÁ BLÍŽE, NEŽ JSME PŮVODNĚ PŘEDPOKLÁDALI

Ale co na to vlastně říká Zack Snyder? Neplánuje návrat?

"Pokud vím, což je velmi málo, dělám si své věci a nikdo mi zatím nezavolal či něco podobného. Takže jim přeji vše nejlepší a doufám, že natočí nějaké skvělé filmy."

Je možné, že bude Zack osloven, ale zatím k tomu nedošlo a je otázkou, jestli dojde. Například šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav je fandou Snyderovy práce, ale to automaticky neznamená, že nebude chtít, aby DC Universe sice jeho projekty neignorovalo, ale posunulo se dál. 

Safran a Gunn mají údajně plán na osm až deset let dopředu, ovšem jestli jeho součástí bude Snyder, to není známo. Ale upřímně by to bylo překvapením. Je jasné, že DC Universum nebude ignorovat základy, které položil Zack, ale pravdou je, že mohou budoucí projekty fungovat i bez něj.

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat