Muž z oceli 2: Natáčení možná začne dříve, než se očekávalo

 


Vypadá to tak.

Dlouhou dobu se zdálo, že se Henry Cavill jako Superman nevrátí, ale nakonec se mihl v Black Adamovi (2022) a podle všeho to rozhodně nebylo naposledy a Warner Bros. Discovery chce prý natočit druhého Muže z oceli. 

SOUVISEJÍCÍ: ŠÉFOVÉ DC MAJÍ PLÁN NA OSM AŽ DESET LET

Ovšem, obecně se očekávalo, že si ještě nějakou dobu počkáme, ale možná jsme se mýlili. Znalci byznysu se odvolávají na to, že oznámení přeobsazení Cavilla v seriálu Zaklínač přišlo už před premiérou třetí řady a technicky řečeno k tomu mohlo dojít výrazně později a věří, že důvodem je právě to, že brzy odstartuje produkce dlouho očekávaného druhého Muže z oceli. 

Kromě toho je na místě zmínit, že se k Supermanovi v poslední době často vyjadřují i pracovníci Warner Bros. Discovery, což také naznačuje, že by mohlo být natáčení blíže, než jsme původně předpokládali. 

Samozřejmě, dokud Warner Bros. Discovery oficiálně neoznámí začátek natáčení a datum premiéry, můžeme jen spekulovat, ale rojí se více a více dohadů o tom, že první klapka padne brzy a v případě filmového byznysu často platí: "Na každém šprochu pravdy trochu."

Zdroj: The Direct, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat